Svarbi informacija pacientams

Nuo 2024 m. sausio 13 d. ŠEŠTADIENIAIS nuo 8:00 iki 12:00 val. budinčio šeimos (vidaus ligų, vaikų ligų) gydytojo ir odontologo paslaugos ūmiai susirgusiems pacientams bus teikiamos VšĮ Naujosios Vilnios poliklinikoje,
adresu V. Sirokomlės g. 8, tel.: +370 5 2606860. Naujininkų ir Salininkų klinikos šeštadieniais nedirbs.

SVARBUS PRANEŠIMAS!
2021 m. kovo 31 d. Vilniaus miesto Savivaldybė priėmė sprendimą prie VšĮ Naujosios Vilnios poliklinikos prijungti Naujininkų polikliniką.
Naujininkų ir Naujosios Vilnios poliklinikos jungiamos su tikslu pagerinti medicinos paslaugų prieinamumą pacientams, pritraukti reikalingų gydytojų bei centralizuotai valdant, optimizuotai panaudoti lėšas. Šios dvi gydymo įstaigos yra panašios savo dydžiu ir specifika. Po sujungimo gydymo įstaigai vadovaus VšĮ Naujosios Vilnios poliklinikos direktorius Ernestas Petrulis.
Pacientams svarbi žinia yra ta, kad susijungus dviems poliklinikoms, nesikeis jų šeimos gydytojas. Pacientai galės vykti pas tą patį šeimos gydytoją, į įprastą  gydymo įstaigą.
Tikimasi, kad į naują gydymo įstaigą pavyks pritraukti daugiau šeimos gydytojų bei Antrojo lygio gydytojų specialistų, o pacientai galės džiaugtis pagerėjusiu medicinos paslaugų prieinamumu ir kokybe.
Registracija pas gydytoją - esveikata.lt

GYDYTOJŲ DARBO GRAFIKAI
DARBO LAIKAS
I-V – 7.00–20.00
VI  – 8.00–12.00

Šeštadieniais budintis šeimos gydytojas ir odontologas dirba Naujosios Vilnios klinikoje,
adresu V. Sirokomlės g. 8, Vilnius. Naujininkų ir Salininkų klinikos
šeštadieniais nedirba.

Užpildykite klausimyną apie polikliniką



thank10
Aukštyn